Σελίδες

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

To πρώτο τρέιλερ του νέου «Πλανήτη των Πιθήκων»

«Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση» έφερε και πάλι στο προσκήνιο τη sci-fi μυθολογία των πιθήκων που ανακυκλώνει το σινεμά εδώ και πολλές δεκετίες. Και μπορεί να απείχε πολύ από μια «μεγάλη ταινία», αλλά το κάπως χαοτικό εγχείρημα επιστημονικής φαντασίας και δράσης του Ρούπερτ Γουάιατ με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Φράνκο, κατάφερε να κατακτήσει το παγκόσμιο μποξ όφις και να αναδειχτεί σε δυναμικό καλοκαιρινό μπλοκμπάστερ του 2011.
Ο Ματ Ριβς του αμερικανικού ριμέικ του «Άσε το Κακό να Μπει» παίρνει τη σκυτάλη του φραντσάιζ για να συνεχίσει την ιστορία στο «Dawn of the Planet of the Apes», έχοντας στο πλευρό του ένα λαμπερό εποτελείο ηθοποιών: Γκάρι Όλντμαν, Τζέισον Κλαρκ, Κέρι Ράσελ, Τόμπι Κέμπελ, Κόντι Σμιτ Μακφί, Τζούντι Γκριρ, Ενρίκε Μουρτσιάνο, Κερκ Ασεβέδο και Κάριν Κόνοβαλ. Ο πρωταγωνιστής του «Σμάιλι» και του «Σκοτεινού Ιππότη» υποδύεται τον Ντρέιφους, ηγέτη ανθρώπινης κοινότητας που αγωνίζεται να επιβιώσει στο Σαν Φρανσίσκο, 15 χρόνια μετά τα συμβάντα της «Εξέγερσης» και το πρώτο τρέιλερ είναι εδώ για να μας δώσει μια ιδέα για το τι θα δούμε το επόμενο καλοκαίρι, εκτός βέβαια από πολλούς πιθήκους.
Η ανθρωπότητα πλήττεται από φονικό ιό, ενώ ο Σίζαρ και η παρέα του προσπαθούν να διατηρήσουν τον έλεγχο, έχοντας επιβάλει την κυριαρχία τους μετά την επική εξέγερσή τους κατά των ανθρώπων. Οι πίθηκοι απειλούνται από τους επιζήσαντες της θανατηφόρας επιδημίας, οι οποίοι ανασυντάσσονται, κερδίζοντας χρόνο με μια εύθραυστη όσο και σύντομη ανακωχή. Οι δυο πλευρές είναι προορισμένες να δώσουν μια λυσσαλέα μάχη που θα καθορίσει ποιο είδος θα επικρατήσει ως κυρίαρχο στη Γη.

πηγή περιοδικό σινεμά

TRAILER
http://www.youtube.com/watch?v=h_9-3Fj3ZdI#t=72

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου