Σελίδες

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Τα stunts του «Resident Evil: Η Τιμωρία» τα σπάνε!

Είναι ο τύπος της ταινίας που προσφέρεται για τρελές σκηνές πάλης, εκρήξεις και τα σχετικά stunts. Η πρωταγωνίστρια, Μίλα Γιόβοβιτς, και συντελεστές του επερχόμενου sequel της δημοφιλούς σειράς, από το video game που ξέσκισες επί σειρά ετών, μιλάνε για όλα αυτά σε ένα αποκλειστικό για το FREE CINEMA featurette με ελληνικούς υπότιτλους.
Η Άλις του «Resident Evil» επιστρέφει και αυτή τη φορά βάζει τα ζόμπι… τιμωρία! Δέκα χρόνια μετά, το τέταρτο sequel της σειράς ταινιών του φανταστικού, σε σκηνοθεσία Πολ Γ. Σ. Άντερσον, προσφέρει αυτό που ζητά το κοινό του, πλέον, και σε 3D.
Ο Άντερσον τους fans του κινηματογραφικού franchise αλλά και των ομώνυμων video games, ζήτησε να μάθει ποιους από τους χαρακτήρες των παιχνιδιών θα ήθελαν να δουν στη μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά και εκπλήρωσε την επιθυμία τους, ζωντανεύοντας τους Λίον Σ. Κένεντι, Μπάρι Μπέρτον και Εϊντα Γουόνγκ. Όσο για την πλοκή, η Άλις εξακολουθεί να καταδιώκει τους υπεύθυνους του Ομίλου Umbrella από το Τόκιο μέχρι τη Νέα Υόρκη, τη Γουόσινγκτον και τη Μόσχα, αλλάζοντας διαρκώς γνώμη για το τι είναι αληθινό και τι όχι, παλεύοντας με τις διψασμένες για φρέσκια σάρκα λεγεώνες των απέθαντων.
Η ομάδα του «Resident Evil: Η Τιμωρία» έχει δηλώσει πως σκοπεύει να επιστρέψει για ένα έκτο και, οριστικά, τελευταίο μέρος της σειράς

πηγή flix.gr

δειτε το video
http://www.youtube.com/watch?v=hbmIrPEgLTU&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου