Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Game

H Irrational Games, δίνει στο κοινό μία μικρή γεύση δράσης από τα 5 πρώτα λεπτά του πολυαναμενόμενου BioShock Infinite. Το τρίτο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς Bioshock ξεφεύγει από το υποβρύχιο περιβάλλον που είχαν οι δύο προηγούμενοι τίτλοι του παιχνιδιού και τους μεταφέρει σε μία αιωρούμενη  φανταστική πόλη του 1912. Ο παίχτης παίρνει το ρόλο του Booker DeWitt, ενός πρώην ιδιωτικού ντετέκτιβ ο οποίος έχει αναλάβει μια νέα υπόθεση εξαφάνισης μίας νεαρής γυναίκας η οποία βρίσκεται μέσα στην αιωρούμενη πόλη Columbia η οποία βρίσκεται μέσα στα σύννεφα.
 Ο DeWitt είναι ο μόνος που μπορεί να βρει την χαμένη πόλη και να σώσει την κοπέλα όμως σίγουρα στο δρόμο του θα βρει πολλά εμπόδια τα οποία θα αφανίσει με τον βαρύ οπλισμό που βρίσκει...

Το νέο Bioshock Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου για Xbox 360, PS3, PC

δείτε το video
http://www.youtube.com/watch?v=C7Z3PLDggL8&feature=player_embedded

H Creative Assembly κυκλοφόρησε  το πρώτο βίντεο behind the scenes για το πολύ αναμενόμενο Total War: ROME II. ο βίντεο που ονομάζεται “The Unmaking of Carthage” παρουσιάζει τη λογική πίσω από τον εντυπωσιακό νέο τακτικό χάρτη, και το συνδυασμό ναυμαχίας με μάχη την ίδια στιγμή και στον ίδιο χώρο.

δείτε το video
http://www.youtube.com/watch?v=tPpYfKdTAWs&feature=player_embedded

Νέος τίτλος της δημοφιλούς σειράς videogames, Resident Evil θα είναι διαθέσιμο μετά τις κονσόλες και στα PC.Η Capcom, ανακοίνωσε οτι το Resident Evil 6 θα μπορεί να αγοραστεί μέσω του Steam από τις 22 Μαρτίου 2013.  Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και σε physical copy, παρ’ όλα αυτά όσοι αγοράσουν μέσω του Steam θα έχουμε επιπλέον steam achievements, friend support, leaderboards.
 Επιπλέον οι παίκτες PC θα πάρουν δωρεάν το DLC που διατίθεται προς αγορά, αυτήν την στιγμή στις κονσόλες.

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:
OS: Windows Vista®/XP, Windows 7, Windows 8
Processor: Intel® CoreTM2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD AthlonTM X2 2.8 Ghz or better
Memory: 2 GB RAM
Hard Disk Space: 16 GB free hard drive space
Video Card: NVIDIA® GeForce® 8800GTS or better
DirectX®: 9.0c or greater
Sound: Standard audio device

Προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος:
OS: Windows Vista®/XP, Windows 7, Windows 8
Processor: Intel® CoreTM 2 Quad 2.7 Ghz or better, AMD PhenomTM II X4 3 Ghz or better
Memory: 4 GB RAM
Hard Disk Space: 16 GB free hard drive space
Video Card: NVIDIA® GeForce® GTX 560 or better
DirectX®: 9.0c or greater
Sound: Standard audio device

Μία νέα σειρά βίντεο υπόσχεται να σας μεταφέρει στον κόσμο του νέου Tomb Raider.
Το πρώτο επεισόδιο της σειράς εξετάζει το πώς η Lara Croft πρέπει να χρησιμοποιήσει το μυαλό της για να μπορέσει να επιβιώσει και πως σιγά σιγά μετατρέπεται από καθημερινή κοπέλα στην Lara Croft που έχουμε γνωρίσει στους προηγούμενους τίτλους του δημοφιλούς videogame.
Έτσι μέσα από την το σύστημα αναβάθμισης δεξιοτήτων που υπάρχει στο παιχνίδι ο παίχτης μπορεί και αποκτάει δεξιότητες και διάφορα εργαλεία, για να μπορέσει να επιβιώσει κατά την εξερεύνηση του νησιού που ξεκινάει η ιστορία.

δείτε το video
http://www.youtube.com/watch?v=W3IW_KWOhX0&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου