Σελίδες

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Τεχνολογικά νέα


Μέσα στο 2013 θα δούμε τα “εύκαμπτα” smartphones

Μπορεί σε πολλούς τα “εύκαμπτα” smartphones να ακούγονται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως δεν αποκλείεται να τα δούμε στην αγορά μέσα στο 2013.
Ήδη η Samsung και η Nokia βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο ανάπτυξης αυτής της τεχνολογίας και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν οτι τα πρώτα εύκαμπτα κινητά τηλέφωνα θα βγουν στην αγορά στις αρχές του 2013. Με την εύκαμπτη οθόνη πλέον ο χρήστη θα μπορεί να στρίψει την οθόνη του κινητού του προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλει ενώ ακόμα θα μπορεί να το διπλώσει για να χωρέσει παντού ενώ δεν αποκλείεται η Samsung να ενσωματώσει αυτή την τεχνολογία στο Galaxy S4!
 Επίσης οι εύκαμπτες οθόνες επειδή κατασκευάζονται από πλαστικό αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο να σπάσουν, τα πάνελ που θα χρησιμοποιούν είναι τεχνολογίας OLED ενώ μιας και το υλικό τους είναι τέτοιο, αυτόματα ρίχνουν το βάρος της συσκευής αλλά και το κόστος
Τέλος πολλοί “επίλεκτοι” πελάτες της Samsung έχουν δοκιμάσει τις νέες αυτές οθόνες για να πουν εντυπώσεις και σχόλια στην εταιρία...
Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε πότε θα ανακοινωθούν κι επίσημα οι πρώτες συσκευές που χρησιμοποιούν αυτή την εύκαμπτη τεχνολογία.



πηγή newsit.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου